Iratkozz fel az új bejegyzések ingyenes értesítőjére!

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

2008. május 16., péntek

A harmadik nagy vagyonszerzési hullám, avagy: milliomos születik

Ha már lecsúsztál a húsz évvel ezelőtti privatizációs vagyon gyarapításról, vagy a tíz évvel ezelőtti kárpótlási jegy őrületről, akkor most ne habozz! Regisztrálj azonnal. Ne hagyd ki a lehetőséget, amely azzal kecsegtet, hogy Magyarország 20 legnagyobb internetes vállalkozója fog téged tanítani arra, hogy miként válj milliomossá.
Jelen pillanatban még egy csóró egyéni vállalkozó vagy, aki keresi a kitörési lehetőséget, de fogalma sincs róla, hogy ez hogyan fog bekövetkezni? Ne csüggedj. Regisztrálj a milliomos születik programra és, ha van benned kakaó, akkor olyan dolgokat fogsz megérni, amiről jelen pillanatban még csak nem is álmodsz!
Jönnek a hírlevelek. Van aki feltalálja a régi csodát: a szerencse nem más, mint a felkészültség találkozása a lehetőséggel. Van aki atom bombát ígér. Húsz profi igéje minimum ekkorát fog szólni. Van aki tépelődik, mert barátai szerint lejáratja magát, ha részt vesz ebben a programban.
De ki az, aki megengedheti meg magának, hogy kimaradjon? Óriási az esély a hatalmas publicitásra. Ha nem én, akkor mások viszik el a pálmát.
Folyik a felvezető verseny. Kinek a hírlevelére fogsz rákattanni? Egy kicsit komikus, hogy a nagy profi hírlevél adatbázisokban ugyanazok a nevek szerepelnek. De sebaj. Mindenki másképpen közelíti meg a dolgot, még akkor is ha ugyanazt mondják. Egy üzenet nem üzenet. A bizalom építéshez rövid időközönként, többször egymás után célba találó üzenetre van szükség. Csak magadra vess, ha ez zavar. Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről, csak egy kattintás. Mégsem teszed meg? Kíváncsi vagy? Szeretnéd tudni, hogyan születnek a milliomosok? Akkor maradj nyugton, vagy regisztrálj. Lehet, hogy nem te leszel a kiválasztott. De jól fizető kíváncsi közönségnek akkor is jó leszel.
Tudod: Vannak néhányan, akik csinálják, valamivel többen vannak azok, akik nézik, hogy mások hogyan csinálják, és a többség...hát igen, a többségnek fogalma sincs, hogy történik valami.
A nagyoknak miért éri ez meg? Ne foglalkozz vele! Nem a te dolgod.
Te még nem értesültél erről a nagy eseményről? Mérhetetlenül le vagy maradva! Mondjam meg, hogy hol kell regisztrálni? Nem. Ezt nem árulom el. De ne csüggedj. Előbb, vagy utóbb, úgyis eltalál egy hírlevél, amelyik közli veled, hogy mától kezdve megváltozik az életed. Csak regisztrálj! Azonnal! Nem tudod, hogy mi vár rád? Hát hogyne tudnád, te kis naiv? Milliomos leszel!